Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Muzulmán kérelem a németországi Oktoberfest eltörlésére
  2015-10-20 07:53:57, kedd
 
  ELŐBB FOG DISZNÓHUST ZABÁLNI A MOCSKOS MENEKÜLTJE, MINTHOGY A BAJOROK ELTÖRÖLJÉK AZ OKTOBERFESTET!

**


A Müncheni Sörfesztivál ellen a muzulmánok mozgolódnak

Datum: 15. Oktober 2015 02:01:01 MESZ

A migráns muzulmánok

már beleszólnak

az európai szokásokba?



Muzulmán kérelem a németországi Oktoberfest eltörlésére.



A müncheni rendőrség a menekültek és az Oktoberfest-en mulatozók szétválasztva tartását tervezi.


Ha bármilyen további bizonyítékra lenne szükség, ami igazolja, hogy az Iszlám Állam (aka kalifátus) muzulmán inváziója szakad ránk?nos íme a bizonyíték:

BAN Oktoberfest in Munich (TILTSÁK BE Münchenben az Októberfest rendezvényt):

Tiltsák be az Intoleráns és Iszlám-Ellenes Oktoberfest rendezvényt!

Bővebb tájékoztatás található az alábbi címen: - Az eredeti angol szöveg

http://100percentfedup.com/muslim-petitions-to-cancel-oktoberfest-in-germany-as-m unich-police-plan-to-keep-refugees-and-revelers-apart/



München városának tisztelt tanácsa!

Azért fordulok levelemmel önökhöz, hogy felhívjam figyelmüket arra, amiről velem együtt sok muzulmán úgy véli, hogy az tisztességtelen és amire fel kell figyelni. Szeretném tájékoztatni önöket, hogy az Oktoberfest Intoleráns és Iszlám-Ellenes esemény. Megpróbáltuk ugyan figyelmen kívül hagyni ezt az eseményt, de túl sok Iszlám ellenes tevékenység történik az Oktoberfest rendezvényen. Ilyen például az alkohol fogyasztás, nyílvános meztelenkedés, stb.

Bár megértjük, hogy az Oktoberfest egy évenként megrendezett német hagyomány, viszont mi, muzulmánok, nem tolerálhatjuk ezt az Iszlám-Ellenes eseményt, mert az sért mind bennünket, mind pedig a világ minden muzulmánát. Követeljük a következő Oktoberfest esemény haladéktalan törlését.

Egyben úgy véljük, hogy az Oktoberfest sértheti a Szíriából, Irakból, Afganisztánból érkező muzulmán menekülteket is. Az Oktoberfest eseményének törlése segíteni fogja a menekülteket, hogy ne felejtsék el Iszlám történelmüket. Köszönöm az ebben az ügyben tanúsított figyelmüket.

Üdvözlettel,

Morad Almuradi

A peticióhoz 500 aláírás szükséges, több mint 200 aláírást gyűjtöttek be.

Azt mérlegelik, mi a tennivaló az idei Oktoberfest idején annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a csoportok összecsapása. Ez valóban egy katasztrófa receptje! Kérem olvassák el az alábbi, igazán félelem-keltő, müncheni beszámolókat:

A MÜNCHENI RENDŐRSÉG FELKÉSZÜLT A KIHÍVÁSRA, AMIT AZ OKTOBERFEST MULATSÁGRA IGYEKVŐK ÉS A MENEKÜLTEK EGYSZRRE TÖRTÉNŐ ÉRKEZÉSE JELENT:


München rendőri erői készen állnak a 2015-ös Oktoberfest biztosítására. Ahogy azt Münchenben kedden egy sajtótájékoztatón bejelentették, ötszáz rendőrtiszt fog rendelkezésre állni, hogy biztonságot nyújtsanak és fenntartsák a rendet mind az Oktoberfest rendezvényen, mind pedig annak környékén. ˝Miként azt minden évben tesszük, minden szükséges elővigyázatossági intézkedést meghozunk˝ tájékoztatott Wilfried Blume-Beyerle, München közigazgatási főnöke. ˝A krízis-helyzetről beszámoló riportok egyszerűen valótlanok.˝



Hasonló módon, az a tény, hogy az Oktoberfest-re érkezők és a menekültek egyszerre fognak megérkezni a Müncheni Központi Stadionba, kihívást jelent. Mintegy 40000 menekült érkezett a bajor fővárosba az elmúlt két hét során. Blume-Beyerle arról tájékoztatott, hogy az Oktoberfest idején a két csoportot a stadionon kívül egy-egy egymástól elkülönített helyre fogják irányítani,m a menekülteket északra, az Oktoberfest látogatóit délre.

Ám jelenleg visszaállították a határőrizetet, a menekülteket szállító vonatokat visszairányították Münchenen túlra, a hatóságok nem számítanak olyan menekült számra, mint amivel az elmúlt hetekben találkoztak. ˝Ám, ha mégis evvel a menekült számmal szembesülnénk, kezelni fogjuk azt a helyzetet.˝ tájékoztatott a rendőrfőnök Werner Feiler.
A 182. Oktoberfest szombaton nyílik meg és a város reményei szerint az otóber 4.-i zárásig durván 6 millió látogatóra számíthatnak.


MÜNCHEN A BEFOGADÓKÉPESSÉG HATÁRÁN VAN, ÉRZŐDIK A FESZÜLTSÉG

˝München már a befogadóképesség határáig jutott,˝ említette Dieter Reiter polgármester a szombati sajtótájékoztatón, midőn elmondta, hogy városa tudása legjavát próbálta bevetni, hogy kezelni tudja a hatalmas emberfolyam beáradását.

Christoph Hillenbrand, Felső Bajorország tartományi elnöke így tájékoztatta az újságírókat: ˝Ma délelőtt 10 óra 30-ig 3600 menekült érkezett hozzánk. Ez a legmagasabb menekült szám, amellyel a napnak ezen a szakaszán eddig találkoztunk.˝ Az elnök arról számolt be, hogy a hivatalnokok 10000 a Dél-Németországi várost elérő menedékért folyamodóra számítottak szombaton, ám csak fele annyi elhelyezést biztosító hely állt rendelkezésre.



Hillenbrand elmondta, hogy a hivatalnokoknak fogalmuk sem volt, hogy szombat este miként teremthetnének ágyakat a maradék 5000 ember számára, amikor nincs hozzáférésük a ˝buszokhoz, vonatokhoz vagy bármilyen szabad helyhez.˝ Az egyetlen remény Bajorország szomszédjaitól érkezhet, akik az állami példát alkalmazhatják és osztozhatnak a menedékért folyamodók elhelyezésének felelősségében.

Ez egy nemzeti probléma



A feszültség lassan már megmutatkozik. Sok müncheni szerint Németországnak meg kell segítenie a szükségben szenvedőket, de a kezdeti eufóriát felváltotta a félelem érzése, mely eluralta a hangulatot, amikor az elmúlt héten kezdtek megérkezni a menekültekkel teli vonatok.





˝Engem sokkol, hogy ilyen rengeteg menekült érkezik˝, mondta egy középkorú, az elmúlt hét óta önkéntesként közreműködő hölgy. ˝De az embernek segítenie kell˝, tette hozzá.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: befogadóképesség, visszaállították, tisztességtelen, hivatalnokoknak, teremthetnének, afganisztánból, alkalmazhatják, elhelyezésének, németországnak, felelősségében, szomszédjaitól, bejelentették, tájékoztatott, menekültekkel, szétválasztva, rendelkezésre, határőrizetet, biztosítására, szembesülnénk, megmutatkozik, meztelenkedés, közigazgatási, történelmüket, tolerálhatjuk, oktoberfestet, haladéktalan, elkülönített, találkoztunk, összecsapása, tájékoztatás, tájékoztatni, megrendezett, rendezvényen, németországi, polgármester, számíthatnak, muzulmánok mozgolódnak, migráns muzulmánok, európai szokásokba, németországi Oktoberfest, müncheni rendőrség, alábbi címen, eredeti angol, alkohol fogyasztás, évenként megrendezett, sért mind, világ minden, következő Oktoberfest, ügyben tanúsított, idei Oktoberfest, csoportok összecsapása, katasztrófa receptje, ELŐBB FOG DISZNÓHUST ZABÁLNI MOCSKOS MENEKÜLTJE, MINTHOGY BAJOROK ELTÖRÖLJÉK AZ OKTOBERFESTET, Müncheni Sörfesztivál, Iszlám Állam, TILTSÁK BE Münchenben, Iszlám-Ellenes Oktoberfest, Oktoberfest Intoleráns, Morad Almuradi, MÜNCHENI RENDŐRSÉG FELKÉSZÜLT KIHÍVÁSRA, AMIT AZ OKTOBERFEST MULATSÁGRA IGYEKVŐK ÉS MENEKÜLTEK EGYSZRRE TÖRTÉNŐ ÉRKEZÉSE JELENT, Wilfried Blume-Beyerle, Müncheni Központi Stadionba, Werner Feiler, MÜNCHEN BEFOGADÓKÉPESSÉG HATÁRÁN VAN, ÉRZŐDIK FESZÜLTSÉG, Dieter Reiter, Christoph Hillenbrand, Felső Bajorország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Próbálj meg ...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Kaffka_Margit  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Fekete-erdő desszert  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Png cica  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Lóhere  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Idő  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nagyi telefonál  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Albert Einsteinről  Png nő  Png telefon  Varga János Veniam - Fontos sz...  képre írva  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Sokan azt tartják  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Sokan azt tartják  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Szép estét  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png férfi  Facebookon kaptam  Fehér virág  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Reggel van  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Akarat  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Png kislány  Németh László tollából  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nem tudhatod  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Annuska bar...  Zilahy Lajos gondolata  George Byron - Ahogy itt jár -...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Szép estét kedves látogatóimna...  A nemzeti hovatartozás kulturá... 
Bejegyzés Címkék
muzulmánok mozgolódnak, migráns muzulmánok, európai szokásokba, németországi Oktoberfest, müncheni rendőrség, alábbi címen, eredeti angol, alkohol fogyasztás, évenként megrendezett, sért mind, világ minden, következő Oktoberfest, ügyben tanúsított, idei Oktoberfest, csoportok összecsapása, katasztrófa receptje, 2015-ös Oktoberfest, sajtótájékoztatón bejelentették, rendet mind, menekültek egyszerre, bajor fővárosba, stadionon kívül, menekülteket északra, menekülteket szállító, elmúlt hetekben, menekült számmal, rendőrfőnök Werner, város reményei, befogadóképesség határáig, szombati sajtótájékoztatón, hatalmas emberfolyam, legmagasabb menekült, napnak ezen, szakaszán eddig, elnök arról, hivatalnokok 10000, hivatalnokoknak fogalmuk, maradék 5000, egyetlen remény, állami példát, menedékért folyamodók, nemzeti probléma, feszültség lassan, szükségben szenvedőket, kezdeti eufóriát, félelem érzése, elmúlt héten, menekültekkel teli, embernek segítenie, befogadóképesség, visszaállították, tisztességtelen, hivatalnokoknak, teremthetnének, afganisztánból, alkalmazhatják, elhelyezésének, németországnak, felelősségében, szomszédjaitól, bejelentették, tájékoztatott, menekültekkel, szétválasztva, rendelkezésre, határőrizetet, biztosítására, szembesülnénk, megmutatkozik, meztelenkedés, közigazgatási, történelmüket, tolerálhatjuk, oktoberfestet, haladéktalan, elkülönített, találkoztunk, összecsapása, tájékoztatás, tájékoztatni, megrendezett, rendezvényen, németországi, polgármester, számíthatnak, hozzáférésük, hivatalnokok, menekülteket, önkéntesként, beszámolókat, bizonyítékra, megpróbáltuk, sörfesztivál, tájékoztatta, percentfedup, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.